Anar al Blog

Una proposta diferent. Llegir l'article »

Disco mòbil girona

Disco mobil musica casament girona girona

 

Resultats del 11 al 20 d'un total de 30 « anterior123següent »

Foto DIVERFESTA

Logo DIVERFESTA

DIVERFESTA

Girona, Gironès

DIVERFESTA és una empresa especialitzada en el sector nupcial. Participem en diverses fires nupcials, per posar a disposició dels nuvis tots els nostres serveis. A continuació et detallem alguns dels nostres serveis exclusius per a casaments:
Sonorització de la Cerimonia, volada de Globus amb missatge, música en Directe, màgia de Coctail, caricaturista, disco Mobil, lloguer de pantalla i projector, servei de monitoratge, espectacles d'humor per als postres, fonts de xispes i canyons de confetti, bosses lluminoses i focs artificials.

650 045 283 · www.diverfesta.es

Girona (Gironès).


Foto DJ Alex Casaments

Logo DJ Alex Casaments

DJ Alex Casaments

Olot, Garrotxa

Feu del vostre casament una festa inoblidable, on la música doni color i  vida als moments més màgics. Els meus 12 anys d'experiència m'han ensenyat que cada parella de nuvis és especial, amb gustos i expectatives diferents. Per això crec que és important conèixer les vostres preferències i, si voleu, orientar-vos,  perquè el vostre casament sigui una celebració única, tal i com la desitgeu.

620 548 649 · www.alexmusicaidisco.com

17800 Olot (Garrotxa).


Foto DJ Girona

Logo DJ Girona

DJ Girona

Girona, Gironès

Disco mobil per casaments, festes, convenvions i tot tipus de festes i celebracions.

697 437 272 · www.djgirona.com

canonge rovira 6 17005 Girona (Gironès).


Foto Feelgood disco mòbil - Enric Canadell

Logo Feelgood disco mòbil - Enric Canadell

Feelgood disco mòbil - Enric Canadell

Olot, Garrotxa

A Feelgood ens agrada comptar amb un ampli espectre d'estils musicals i no tancar-nos només en un de sol, perquè sabem que en una festa de casament on s'ajunten un grup de persones d'àmbits i d'edats molt diferents cal tocar una mica de tot. I llavors sobre la marxa ja anem descobrint què és el que millor funciona per incidir-hi més.

972 264 403 · www.feelgood-espectacles.com

Ctra.de Les Tries, 102, baixos, esquerra 17800 Olot (Garrotxa).


Foto GIRO FESTES

Logo GIRO FESTES

GIRO FESTES

Begur, Baix Empordà

Girofestes té la millor solució per a la millor cel.lebració. Compta amb nosaltres per el teu dia especial. Oferim el lloguer de tot tipus de material, des de carpes i haimes que s'adapten a diferents espais, terrenys i estil del client. També taules, cadires, fundes, coixins, estovalles i tovallons. Càtering. Escenaris i tarimes, equips de só i il.luminació... Per a que no et falti de res! Comptem amb un equip jove, dinàmic i professional.

617924631 · www.girofestes.com

C/ Ramon Llull, 88 17255 Begur (Baix Empordà).


Foto Gres-K Planet

Logo Gres-K Planet

Gres-K Planet

Roses, Alt Empordà

Gres-k Planet neix fa sis anys fruit de gairebé 20 anys d'experiència en el món de la festa sota el nom de Francesc Lloveras Músic i actuant com a pianista i cantant en hotels, casaments i festes privades per entrar més tard en el món de la Disco Mòbil.

609 336 123 · www.gres-k.cat

Benet Falt i Matas,17 2n 17480 Roses (Alt Empordà).


Foto Jou Discomòbil

Logo Jou Discomòbil

Jou Discomòbil

Pals, Baix Empordà

JOU DISCOMOBIL és una empresa d'espectacles a la zona de Girona i Barcelona que us ajudarà a crear la millor de les festes per un dia molt especial. Gràcies a això comptareu amb una sèrie de propostes musicals de gran qualitat pensades perquè balleu fins a la matinada. SERVEIS QUE OFEREIX Els especialistes de Jou discomòbil ofereixen sonorització de petit format i discoteca mòbil per al vostre casament. Gràcies a ells comptareu amb una música molt variada i un muntatge per al tipus de festa que aneu a celebrar. FORMA DE TREBALL Per adaptar-ho tot a les vostres necessitats Jou discomòbil comptarà amb un repertori totalment adaptat i també amb un ambient creat especialment per a vosaltres. Gràcies a això tot serà com sempre heu somiat.

620 868 320 · www.discomobil-girona.com

17256 Pals (Baix Empordà).


Foto MP MUSIC

Logo MP MUSIC

MP MUSIC

Girona, Gironès

 Sonorització de cerimònies civils i esglèsia amb opció de Soprano. Música ambiental per a aperitius amb opció de duet de Jazz en directe. Disco mòbil en casaments, aniversaris i festes. Conjunt musical en directe. Sonorització d'events, conferències i actes polítics.
Projeccions audiovisuals.

630 953 082 / 605 254 167 · www.wix.com

Girona (Gironès).


Foto Showmusic

Logo Showmusic

Showmusic

Girona, Gironès

Disco Mòbils, DJ's professionals.

608 635 806 · www.showmusicgirona.com

Antic Roca 17 baix 17003 Girona (Gironès).


Foto Sono Acció

Logo Sono Acció

Sono Acció

Girona, Gironès

Sono Acció, amb una llarga experiència en la producció i sonorització d'esdeveniments, us ofereix serveis musicals i artístics pel vostre casament. Tenim capacitat d'adaptar-nos tècnica i artísticament a qualsevol espai o gust dels nostres clients. Imagineu el que voleu i nosaltres ho farem possible.

665 504 549 · www.sonoaccio.com

Av. Lluís pericot, 110 3-4 17003 Girona (Gironès).


Resultats del 11 al 20 d'un total de 30 « anterior123següent »

 

Contactar amb tots els establiments
Nom:
Email:
Telèfon:
Destinatari:
Comentari adjunt:
 

Contactar amb els establiments del directori

 

 

 

Inscriure'm al directori

 

 

 

Directori nupcial


Mas Can FerrerBlauPíxel